Maaltijd Opwarmen
Uw smakelijke maaltijd van SMAAK STAAT is zojuist afgeleverd! Nu alleen nog even opwarmen voordat u uw smaakpapillen laat feesten. Bekijk onze handige opwarmtips hier. Het hele team van Smaak Staat wenst u een buitengewoon smakelijke maaltijd! Oh, en vergeet niet stiekem alvast een kijkje te nemen in de culinaire pannetjes van morgen bij onze chefs. Aan Tafel!
Oven
15-30 minuten 180 - 200°C
Voorkeur van Smaak Staat
Verwarm u gerecht afgedekt met ovenbestendig bord of aluminiumfolie 15-20 minuten (1 persoon) tot 25-30 minuten (2 of meer personen). Verwarm de laatste minuten onafgedekt. schep uw gerecht bij voorkeur over in ovenschaal.
Magnetron
3-8 minuten 750W
Verwarm uw gerecht afgedekt met het plasticfolie 3-4 minuten (1 persoon), tot 5-8 minuten (2 of meer personen).
Soepen en aparte sauzen
Magnetron 1-2 minuten 750W
Voorkeur van Smaak Staat
Verwarm de soep/saus in de magnetron met het deksel los erop 1-2 minuten, of in een pannetje al roerend op het fornuis.
Sous vide in vacuum zak
Kook een pan met water en haal van het vuur. Doe de gesloten vacuüm zak in het water en laat opwarmen gedurende 2-4 minuten,
Dit staat op uw label als u deze techiek moet toepassen.
Extra uitleg bij Sous Vide Bereiding:
'Sous vide' is een moleculaire kooktechniek, waarbij het voedsel in combinatie met bijvoorbeeld kruiden en specerijen, eerst vacuüm verpakt wordt. Vervolgens wordt het geheel in een waterbad op een lage, constante temperatuur gegaard.
Deze gecontroleerde vorm van bereiden zorgt voor een gelijkmatig garingsproces. Dit geeft als resultaat een bijzondere textuur en smaak. Ondanks dat een product soms zoals bijvoorbeeld Varken er misschien niet gaar uitziet is dit wel het geval. het is een lange bereiding minimaal 1 uur tot soms wel 12 uur.